obalans

Jag har nog tidigare skrivit om mina magproblem. Jag har periodvis konstant magont och väldiga magspänningar. Mitt solarplexuschakra är i obalans vilket har med känslor att göra och det sätter sig i magen. Jag jobbar aktivt med mitt dåliga självförtroende och självkänsla, att lära mig acceptera saker som dom är och att försöka tycka om mig själv. Inse att jag duger. 
Det tar tid, men det blir långsamt bättre och det känns även i magen.

dotwork

Min nästa tatuering kommer nog bli dotwork på foten. Så fantastiskt fint!

happiness

sedan onsdags fram tills nästa måndag läser jag bara en kurs, sen börjar jag läsa matte på distans. Matematik är förresten mitt absolut sämsta ämne, så jag vill bara ha det överstökat fortast möjligt sen blir det ingen mer matte, någonsin.
Men fint väder och mycket ledig tid är en väldigt fin kombination tycker jag.
I fredags hälsade en kompis och hennes bebis på och vi spenderade knappt någon tid inomhus alls. Love har fått äta sin lunch utomhus för första gången det här året och han har lyckligt härjat runt i en stor lekpark.

Igår till idag har vi varit hos min mamma som bor i ett litet samhälle och bakom hennes lägenhet är det "på landet", och där har vi kunnat gå omkring på  små grusvägar. Att få springa omkring så fritt ute är ingenting Love är van vid, för där vi bor är det nära till en stor väg och det finns knappt någon trädgård alls så han har vart så nöjd som det går vara.
Solen har en så härlig inverkan, och jag har gått på små rosa moln hela helgen. fina liv.


underbara vårväder
och jag har försökt vårpiffa upp lägenheten lite
onsdag

meditera, sedan sova. 
Idag var vi på 18 månaders "kontroll" med Love och allt var bra och han följer sin egen kurva när det gäller vikten även om han oftast är liten i maten och periodvis knappt vill äta alls.
MPR-vaccinet har vi valt att strunta i.

Annars har dagen bestått av lite skola, en sväng på en second hand affär, dokumentärtittande och gos med barnet. Och lite utevistelse i det fina vädret med såklart. Trots att jag inte gjort något speciellt idag är jag jättetrött, gissar på att det är B12 vitaminbristen som spökar...

mitt hår

Finfina Sol har gjort nya dreads på mig, minus fyra som jag sparat och som hon rättade till och oj så nöjd jag är. Och hon är inte bara bra på att fixa hår, utan är en fantastisk människa med.

Nu längtar jag till dreadsen lagt sig lite och blivit mjuka och gosiga som dom blir efter ett tag ♥

solsken


att finna inre ro

Jag har haft en konstig känsla i kroppen ett par dagar. En slags inre oro som jag inte riktigt kan sätta ord på. Jag drömmer konstiga mardrömmar och har mycket magont. Kroppens sätt att visa att allt inte är riktigt bra helt enkelt.
Kanske är det universum som försöker säga mig något och att jag behöver vårda själen lite mer. Kanske är det en varningsklocka för att allt inte står rätt till inombords och att något behöver förändras i mitt liv.

när Love var i magen

gravid v.27
vecka 32
vecka 37
sista tiden av graviditeten spenderades mest slappandes i soffan i den dåvarande ettan på 57 kvm...
welcome to earth ♥

fredagsmys

Idag startade jag dagen med lite pluggande, därefter har jag planterat bönfrö i köket och blomfrön i Loves fönster.
Eftermiddagen spenderades ute i solen. Att gå på upptäcksfärd runt närmsta husen, känna på staket och på jord från grannarnas grönsaksland, plocka pinnar, hoppa i vattenpölar och gå upp och ner i en liten minibacke av gräs är det bästa som finns enligt mitt barn. himla fint.
Efter en sväng till badhuset hela lilla familjen somnade lillskrutt som en stock och jag har passat på att virka och tittat på senaste avsnittet av Walking Dead.
min klädstil

Jag fick en kommentar/förfrågan om jag kan lägga ut lite fler bilder om vad jag har på mig, och det kan jag såklart!
Jag klär mig bekvämt, alltid. Det går före snyggheten. Gärna stora stickade koftor, haremsbyxor eller leggings, stickade strumpor och mönstrade kjolar eller klänningar. Långklänningar på sommaren och stickat och lager på lager på vintern/våren/hösten. Ungefär så. Att matcha kläderna är inget jag bryr mig om.

Och ibland så klär jag mig som idag, omedvetet matchande för en gångs skull. Strumpbyxor, linne och en tröja med en fläck av Loves yogurt på.


RSS 2.0