underbara sommar

Nu har det varit riktigt soligt och varmt för tredje dagen i rad och jag njuter.Vi vaknar när vi vill på morgonen, somnar när vi känner för det på kvällen och har inga tider att passa.
Love vaknar mellan 08-10 på morgonen och somnar runt 20-24 för natten. Oftast och bäst somnar han i sjalen under en kvällspromenad.
 
Vi är ute mycket på dagarna och Love föredrar numera att gå själv om det inte är alltför långa sträckor. Nästan alltid går han barfota och han går på asfalt, gräs, stenar och vägbrunnar och testar hur det känns att gå på olika underlag. 
 
 
 
 
 
 
 

nysydda vimplar i Loves rum

Filten av mormorsrutor som jag virkade för ett par månader sedan passar finfint i Loves myshörna. Som ett försök till att få rummet somrigare sydde jag färgglada vimplar för ett par dagar sedan samt klädde in en låda i resttyg. Lite färggladare blev det allt och barnet älskar att leka i sitt rum.
 
 
 

sommarledighet

Jag och Love är "lediga" till mitten av augusti, dvs jag tar ut föräldrapenning i sommar. Till hösten kommer jag fortsätta läsa på halvtid så Love kan fortsätta gå 18 h/veckan på förskola.
Jesper däremot jobbar hela sommaren. Normalt sett pluggar han på universitetet men eftersom vi inte får csn på sommaren måste någon av oss jobba för att det ska gå runt ekonomiskt nu i sommar och det känns väldigt ovant än att han är hemma så lite. J påbörjade sin utbildning ett par veckor innan Love föddes och jag är van vid att han är i skolan ett par timmar per dag (ca 2-5 timmar)och inte alla vardagar när det inte är tentaveckor.
MAO en rätt stor kontrast till sommarens heltidsjobb.
 
Som väl är har vi helgerna och kvällarna som vi kan vara tillsammans alla tre, och efter sommaren återgår vardagen till det vanliga och då får Love mycket tid med oss båda igen :)
 
RSS 2.0