bajs överallt

Kattungen är jättemysig och social. Älskar att bli buren och vill helst gosa i knät hela dagarna. Dessutom går hon och Nappis (som f.ö är hans moster) bra ihop.
Men, han går inte på kattlådan! Jag har försökt ringa uppfödaren om råd, men jag har inte fått tag på henne. Hon har nyss opererat armen så det är inte så konstigt, och jag ska ringa igen imorgon.
Han var rumsren innan han flyttade hit, så förmodligen är det allt det nya som orsakar det hela. Att lämna mamma och syskon, flytta till ett nytt ställe och en ny familj. Lilla Sune Sol besiktigades hos veterinär dagen innan vi hämtade honom och allt såg bra ut, så jag tror inte det är något kroppsligt problem.
Vardagsrumsmattan är det bajs, och förmodligen kiss på lite överallt så den har vi fått ta bort så länge. Han har inte gått nåt på lådan utan bara på golvet.
Idag upptäckte Love det innan oss, och steg i det. Även lakanen i sängen var det bajs på när Love skulle sova.
Så det blir en himla massa rengöring hela tiden, och det är rätt jobbigt. Det är något som vi får leva med så länge givetvis, och om det fortsätter i flera veckor får vi gå till vet.
Vi sätter honom i lådan så fort vi märker att något är på gång men han vill inte vara där.
Vi ger honom massa uppmärksamhet och kärlek, och förhoppningsvis hjälper det honom att känna sig trygg.
I morgon ska vi köpa en till låda och placera någon annanstans i lägenheten och se om det gör någon skillnad.
Kommentarer
Camilla

fan vad jobbigt! låter vettigt att prova med flera kattlådor på olika ställen. men även.. detta låter lite äckligt men det kan lika väl funka. När han har bajsat någonstans, ta bajset och lägg det i en av kattlådorna. Så känner han sin lukt, och kanske börjar gå på lådan?

2011-08-19 @ 13:15:09
URL: http://tuularoos.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0