min kära oro

Jag har hypokondri och oroar mig mycket för sjukdomar. Just nu har jag benen fulla av blåmärken utan anledning (ca 15 st), och så läste jag att blåmärken kan vara ett tecken på leukumi och sen var det kört. Jag har jag haft såhär mycket blåmärken på benen periodvis i flera år, och min mamma har samma och jag har aldrig kollat upp det. Men efter att jag läst om leukumi ägnades hela gårdagsvällen på att googla på fler symptom på leukumi.
Idag åkte jag till akuten(!) och visade mina ben för en sjuksköterska, som inte tyckte blåmärkerna såg ut som sådana man kan få vid leukumi utan som vanliga blåmärken i olika storlekar. Blåmärken vid leukumi ser tydligen annorlunda ut och jag hoppas hon har rätt.
På fredag ska jag till VC och ta prover och se om dom kan ta reda på vad alla dessa blåmärken beror på, men sålänge det inte är något dödligt blir jag nöjd. ehum negativa tankar och hypokondri var det ja...


Kommentarer
izzy

Vet hur det är därför jag inte försöker läsa på internet utan ringer till rådgivningen ist ^^. Så slipper mina tankar flyga iväg allt för mycketKram

2012-02-28 @ 22:32:11
URL: http://izzemizz.blogg.se/
izzy

Lite olika först till sweden rock men dit ska jag ju.

Men det andra är skogsröjet eller vad den nu hette. Sen Shout It Loud Festival, sen en i slovakien men den är biljetterna slut på och sen i ungern. Bara rock festivaler. Haha.

2012-02-28 @ 23:19:03
URL: http://izzemizz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0