min mage och dess problem

I onsdags var jag på vårdcentralen för att försöka få svar på vad mitt magont jag haft dom senaste månaderna beror på. Magen klämdes på och prover togs och resultaten visade inte på något onormalt. Skönt för mig som var övertygad om att magontet måste vara dödlig cancer alternativt något annat livsfarligt.
Läkaren trodde magontet beror på stress och att jag spänner mig mycket men för att lugna mig skickade hon en remiss till ett ultraljud som jag kommer få göra inom ett par månader. Hon trodde absolut inte att magontet är något dödligt men hopplös som jag är kommer nog inte sluta oroa mig förren jag verkligen vet att det inte är något farligt.
Att ha magspänningar nästan jämt är jobbigt och det gör ont, och jag hoppas det blir bättre snart. Jag försöker jobba på det på egen hand genom yoga och meditation och om det är stressrelaterat kommer nog avslappning först och främst göra det bätte.



Kommentarer
Sol

om jordning :)http://www.earthingpeople.se/sv/



Om vad man kan äta för att stimulera sina olika chakran, sacral chakrat är det som är precis under naveln:) http://healing.about.com/od/spiritualdiets/a/chakrafoods.htm



Hoppas att du mår bättre snart! namaste och en stor kram!



2012-05-20 @ 23:58:10
URL: http://skogstrollsol.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0